Onze Visie en Missie

Heel simpel: onze club houdt van basketbal, en dat willen we graag uitdragen. We focussen op sportplezier, en willen graag investeren in een leerrijke en leuke opleiding voor onze lokale jeugd.

Je kan bij ons komen sporten vanaf de leeftijd van 5 jaar. Bij de beginners leer je vooral balvaardigheid. Dribbelen, passen, en goed richten naar de ring. En je leert er nieuwe vriendjes kennen! Hoe leuk is dat?

Hoe ouder je wordt, hoe meer je leert. We werken verder op techniek, en we leren ook het echte basketbalspel kennen. Strategie en tactics leer je dus ook. Wij vinden teamgeest heel belangrijk. We leren elkaars talenten kennen, en helpen elkaar om werkpunten te verbeteren. Pesten, dat vinden wij niet tof. 

Ons doel is om de talenten van onze lokale spelers te ontwikkelen zodat ze kunnen doorgroeien naar onze eerste ploeg, als ze dat willen. En ondertussen gaan we voor fun en vriendschap.

Sport wordt in onze club georganiseerd en beoefend op een manier waarbij de gezondheid van de sporter en het correct ethisch handelen gewaarborgd wordt, altijd en overal. 

Sportiviteit, respect en fair-play gelden zowel ten aanzien van clubleden, als ten aanzien van tegenstrevers, trainers, scheidsrechters en supporters.